Πως Να Απαλλαγείτε Από Τις Τοξίνες Στο Σπίτι

toksines-sto-spitiΑν νομίζετε ότι το σπίτι σας είναι ένα περιβάλλον που είναι περισσότερο για την υγεία και την ευημερία σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ λάθος όταν διαβάζετε αυτό το άρθρο. Υπάρχουν πολλές ουσίες που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή που περιέχουν τοξίνες. Αντίθετα με αυτά που πιστεύετε, αυτές οι τοξίνες είναι σε ένα ποσό που μπορεί να οδηγήσει σε κινδύνους για την υγεία για τα παιδιά και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Οι τοξίνες στο σπίτι προέρχονται από σχεδόν ότι χρησιμοποιείτε.

Περιλαμβάνουν λοσιόν για τον καθαρισμό σπιτιών, την πλύση σκόνης και σαπούνι για μπάνιο, την πάστα δοντιών, το καθαριστικό δωματίου και το πλαστικό, που περιέχει χημικές ουσίες που είναι τοξικές. Προσθέστε χρώματα, βενζίνη, χαλί, αφρώδες κρεβάτι και υαλοβάμβακα σε αυτήν την εκτεταμένη λίστα.

Στην περίπτωση καταναλωτικών αγαθών, τα πρότυπα των καταναλωτών καθορίζουν συνήθως την ποσότητα των επιτρεπόμενων χημικών ουσιών σε ορισμένες τιμές ppm (μέρη ανά εκατομμύριο), αλλά πώς καθορίζετε αν βρίσκονται εντός επιτρεπόμενων κατευθυντήριων γραμμών; Επίσης, ποιο είναι το σημείο αναφοράς για μη καταναλωτικά προϊόντα όπως τα χρώματα και το πλαστικό; Και για να χειροτερεύσει το θέμα, υπάρχει μια ποικιλία ψεύτικων προϊόντων διαθέσιμων στις αγορές, σε πολύ ελκυστικά χαρτοκιβώτια και χρώματα, αλλά όλα τα χαμηλότερα πρότυπα ποιότητας.

toksines-sto-spitiΥπάρχει κάποια διέξοδος από αυτή την επισφαλής κατάσταση;

Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα (τοξίνες στο σπίτι). Για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι το περιβάλλον σας είναι αμοιβή από τοξίνες, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια λεπτομερή μελέτη των κανονιστικών προτύπων για κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε και να επιλέξετε μόνο εκείνα των οποίων οι προδιαγραφές ταιριάζουν με τα αποδεκτά επίπεδα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πραγματικά δύσκολο έργο, δεδομένου του αριθμού των πραγμάτων που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Ο μόνος τρόπος προς τα εμπρός είναι να διατηρείτε επαφή με τα τελευταία νέα και τα ευρήματα της έρευνας σχετικά με τις τοξίνες. Να γνωρίζετε τις ουσίες που είναι τοξικές και που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη. Στο μέτρο του δυνατού, χρησιμοποιήστε φυσικά προϊόντα με ελάχιστες χημικές ουσίες.

Επίσης, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με την κάλυψη του προϊόντος, ειδικά εάν το αντικείμενο είναι τοξικό από τη φύση του, όπως σπρέι σκουπιδιών ή φυτοφάρμακα.

toksines-sto-spitiΕίναι καλύτερο να κρατάτε τέτοια προϊόντα στο σπίτι μακριά από παιδιά.

Συμπερασματικά, εάν υποψιάζεστε ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία σας, όπως μια αλλεργική αντίδραση κατά τη χρήση ενός συγκεκριμένου προϊόντος, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο προϊόν. Η μεγαλύτερη προσοχή στο περιβάλλον σας εξασφαλίζοντας ότι είναι όσο το δυνατόν πιο τοξικό, σίγουρα θα σας καταβάλει μερίσματα για την υγεία σας.

Αφήστε μια απάντηση