Πώς Να Καθαρίσει Το Ήπαρ Με Φυσικό Τρόπο

Οι φυσικοί επαγγελματίες υγείας προτείνουν τον καθαρισμό του ήπατος ως τον ιδανικό τρόπο για την αφαίρεση των χολόλιθων. Ένα καθαρό συκώτι βοηθά στη βελτίωση της πέψης σας, η οποία είναι απαραίτητη για την καλή υγεία. Αρκετές αλλεργίες αρχίζουν να εξαφανίζονται, όταν καθαρίζετε περιοδικά το συκώτι σας. Ο καθαρισμός του ήπατος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας. Επιπλέον, ο καθαρισμός του ήπατος αναφέρει ότι συμβάλλει στην ανακούφιση του άνω άκρου και του πόνου στους ώμους.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του ήπατος είναι η παραγωγή χολής. Η χολή μετακινείται στον κοινό χολικό αγωγό μέσω πολυάριθμων χολικών σωλήνων. Ο κοινός χοληφόρος αγωγός τον μεταφέρει στη χοληδόχο κύστη που λειτουργεί ως αποθήκη. Η αποθηκευμένη χολή απελευθερώνεται για την πέψη των λιπών. Εκτός από αυτό, το συκώτι αποθηκεύει γλυκόζη και βιταμίνες. Βοηθά επίσης στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των λιπών. Το ήπαρ είναι επίσης ένας σημαντικός αποτοξινωτής.

Ο σχηματισμός χολόλιθων επηρεάζει τη λειτουργία του ήπατος. Θα παρατηρήσετε μόνο την παρουσία χολόλιθων σε προχωρημένο στάδιο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι επιλέγουν περιοδικό καθαρισμό του ήπατος. Αυτό βοηθά στην εξάτμιση των χολόλιθων στο αρχικό στάδιο ανάπτυξής τους.

Ένα καθαρό συκώτι μπορεί να γίνει εύκολα από το δικό σας σπίτι. Εδώ είναι μια ευρέως γνωστή συνταγή καθαρισμού του ήπατος, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα συστατικά:

* 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

* 4 κουταλάκια αλάτι Epsom

* τρία φλιτζάνια φρέσκο ​​χυμό γκρέιπφρουτ

* φρούτα σταφυλιών

Επιλέξτε μια μέρα που γενικά αρέσει καλά για το συκώτι καθαρίσετε. Δεν πρέπει να ληφθούν φάρμακα εκείνη την ημέρα. Για πρωινό, φάτε τρόφιμα χωρίς λίπος. Η καλύτερη μέθοδος είναι η διατροφή με φρούτα. Επιλέξτε ένα χρόνο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού του ήπατος. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε το απόγευμα. Πρέπει να σταματήσετε να τρώτε τέσσερις ώρες πριν πάρετε το πρώτο μάθημα. Έτσι εάν σκοπεύετε να πάρετε το μείγμα στις 19:00, σταματήστε να φάτε στις 1500 ώρες.

Αρχικά, ανακατέψτε 4 κουταλιές αλάτων Epsom με τα τρία φλιτζάνια φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ. Αυτό πρέπει να κάνει τέσσερις μερίδες. Πιείτε την πρώτη μερίδα τώρα. Μετά από δύο ώρες, πάρτε μια άλλη υπηρεσία.

Μετά από άλλες δύο ώρες, πιέστε τα φρούτα σταφυλιών σε ένα φλιτζάνι. Αφαιρέστε τον πολτό. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον το ήμισυ του κυπέλλου. Τώρα προσθέστε αυτό στο ελαιόλαδο και ανακινήστε καλά για να το κάνετε υδαρή. Πάρτε το φαγητό και ξαπλώστε αμέσως και πηγαίνετε στον ύπνο.

Το επόμενο πρωί, κατά την αφύπνιση, πάρτε αμέσως την τρίτη μερίδα του μείγματος άλατος Epsom. Μετά από δύο ώρες, πάρτε την υπόλοιπη εξυπηρέτηση. Μετά από άλλες δύο ώρες μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνήθη διατροφή σας με φρούτα.

Αφού ολοκληρώσετε τη συνταγή, πιθανόν να πάρετε διάρροια. Όταν συμβεί αυτό, οι χολόλιθοι θα εξαφανιστούν με την κίνηση του εντέρου.

Μπορείτε να κάνετε ένα ήπαρ να καθαρίζετε δύο φορές το χρόνο. Η άνοιξη είναι η ιδανική στιγμή. Ποτέ μην κάνετε καθαρισμό του ήπατος κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αν κάνετε ένα ήπαρ καθαρίζετε για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να πηγαίνετε κάτω από την καθοδήγηση ενός φυσικού ιατρού. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή διαδικασία και να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η διατήρηση της υγείας του ήπατος είναι ζωτικής σημασίας. μην παραβλέπετε τη σημασία του καθαρισμού των χολόλιθων σας.

Αφήστε μια απάντηση