Απαλλαγείτε Από τον Πονόλαιμο Με Παστίλιες Ψευδαργύρου

A cure for sore throat in zinc pastilles?Η εποχή του πονόλαιμου σύντομα θα είναι εδώ. Τι θα κάνετε όταν έχετε μια ομιλία, μια παρουσίαση ή μια άλλη μέρα στη δουλειά και παίρνετε αυτό το αναμνηστικό συναίσθημα; Τι θα ελαχιστοποιήσει τον πόνο όταν το κρατήσει; Υπάρχει μια θεραπεία του πονόλαιμου που λειτουργεί;

Η απάντηση και η θεραπεία είναι σε παστίλιες ψευδαργύρου. Και όχι μόνο για δημόσια ομιλία, αλλά για όποιον θέλει να αποφύγει τον πόνο από αυτή την ενοχλητική κατάσταση.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους συνιστώνται οι παστίλιες ψευδαργύρου. Το πρώτο αφορά τον σκοπό μου και την εστίαση ως επαγγελματίας νοσοκόμος. Η δεύτερη είναι η προσωπική μου εμπειρία στη ζωή.

Ο σκοπός και η εστίασή

Μια μέρα όταν μπήκα στο δωμάτιο ενός ασθενούς πίσω από έναν γιατρό, ο ασθενής με κοίταξε και ρώτησε αν ήμουν γιατρός. Είπα ευγενικά, “Όχι, είμαι η νοσοκόμα σου, εγώ είμαι αυτός που σε κρατά ζωντανό”. Ο ασθενής τότε εξέτασε τον γιατρό που στη συνέχεια παρουσιάστηκε και είπε για μένα: “Έχει δίκιο”.

Στο νοσοκομείο, ο γιατρός δίνει τις εντολές αλλά είναι η νοσοκόμα που τις μεταφέρει. Η νοσοκόμα φροντίζει να διατηρείτε την καλύτερη θεραπεία, τα πνεύματα, την ανάκτηση και την υγεία που μπορεί να έχετε.

Σκεφτείτε ότι, η επικέντρωση και ο σκοπός του νοσηλευτικού επαγγέλματος βοηθά τους ανθρώπους να κερδίσουν ή να διατηρήσουν την καλύτερη δυνατή υγεία. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που συναντώ στο κοινό καθώς και την υγεία μου. Αυτό είναι ένα από τα κίνητρά μου να συστήσω αυτό το φάρμακο.

Η δική μου εμπειρία στη νοσηλεία και τη ζωή

Η νοσηλευτική έχει εκθέσει σε πολυάριθμους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ως παιδιατρική νοσοκόμα. Αν ήμουν στη γραμμή φωτιάς όταν ένα από τα μωρά μου φτάρχεψε, ήταν το πεπρωμένο μου να πάρω το κρύο.

Ένα κρύο και ειδικά ένας πονόλαιμος είναι δύο πράγματα που δεν μπορούσα να φέρω να δουλέψω μαζί μου.

Μια νύχτα ανέφερα να αισθάνεται την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Ξέρεις ότι κάποιος πόνος όταν καταπιείτε. Ένας ορθοπεδικός χειρουργός που δούλεψα είπε μια έκθεση σχετικά με τις παστίλιες ψευδαργύρου. Είπε, “Έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνουν τη διάρκεια του κρυολογήματος”. Πρότεινε να τα δοκιμάσω για να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Θυμηθείτε τον επαγγελματικό σκοπό μου, την εστίαση και την πρακτική. Σε αυτή την περίπτωση, συνέστησε ο Γιατρός, η νοσοκόμα εφαρμόστηκε.

Δοκίμασα εκείνη τη νύχτα ως πόνο στο λαιμό. Ήταν όχι λιγότερο από μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Μετά το ξύπνημα το επόμενο πρωί, δεν υπήρχε πόνος. Η κατάποση ήταν ακριβώς όπως κάθε μέρα. Ένας τρελός σκέφτηκα. Ίσως ήταν μόνο το φαινόμενο placebo, αλλά όχι.

Αυτή ήταν η πραγματική συμφωνία. Δεν υπήρχε πονόλαιμος επειδή εργάστηκαν. Από τότε, κάθε φορά που ένιωθα την εμφάνιση συμπτωμάτων ενός πονόλαιμου, πήρα το φάρμακο. Τα αποτελέσματα ήταν αναμφισβήτητα. Δεν πονάει πια.

A cure for sore throat in zinc pastilles?Αυτό συνέβη πριν από μια δεκαετία. Δεν είχα πονόλαιμο από εκείνη τη νύχτα. Κανένα, κανένα, φερμουάρ, μηδέν. Στην προσωπική μου εμπειρία δουλεύουν.

Αυτό εξηγεί γιατί είμαι οπαδός ψευδαργύρου παστίλιες. Είναι η ελπίδα μου ότι δουλεύουν επίσης για σας όπως κάνουν για μένα.

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε!

Εάν δεν λειτουργεί τότε δείτε έναν γιατρό

Να διαβάζετε πάντα και να ακολουθείτε τις οδηγίες συσκευασίας. Το πιο σημαντικό, αν αποτύχουν να φέρουν την ανακούφιση τότε δείτε έναν γιατρό.

Τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσαν ιστορίες γιατρών σχετικά με τη συνταγογράφηση αντιβιοτικών. Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, η αναφορά αυτή έχει οδηγήσει σε πολλούς να μην πάρουν ιατρική περίθαλψη που θα μπορούσε να έχει βελτιώσει ή ακόμα και να σωθεί ζωή.

Οι πονόλαιμοι που δεν παίρνουν καλύτερα στη σύντομη σειρά μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη βλάβη της υγείας σας. Ζημιές που μπορούν να προληφθούν με τις κατάλληλες συνταγές αντιβιοτικών, εάν ληφθούν όπως παραγγέλθηκαν.

Το σχόλιό μου για αυτό το πόνο στο λαιμό είναι επειδή θέλω να βοηθήσω όλους να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής. Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό όφελος για μένα να το συστήσω. Το όφελος για σας είναι, ελπίζουμε, να μην έχει ποτέ αυτός ο πόνος στον αυχένα και πάλι.

Μπορεί ο Ψευδάργυρος να λειτουργήσει για σας; Θα μπορέσετε να συνεχίσετε με την ομιλία σας, την παρουσίασή σας ή τη ζωή σας χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία; Μπορεί να είναι απλώς το τελευταίο φάρμακο πονόλαιμο. Καλή υγεία σε σας.

Αφήστε μια απάντηση