Η Υγρασία Εσωτερικού Χώρου Επηρεάζει Την Υγεία Σας;

Το ιδανικό επίπεδο εσωτερικής υγρασίας είναι 35% έως 45% ή 40% έως 50% ανάλογα με το ποιος ζητάτε. Ευτυχώς, το ανθρώπινο σώμα είναι αρκετά ευέλικτο και δεν έχετε πάρα πολύ στόχο σε μια ακριβή μορφή. Το σημαντικό είναι να αποφύγουμε τα άκρα. Η ζωή στο εσωτερικό δεν είναι απολύτως φυσική. Τα τεχνητά περιβάλλοντα που δημιουργούμε για τον εαυτό μας μπορούν μερικές φορές να προκαλέσουν ακραίες υγρασίες.

Are Indoor Humidity Levels Affecting Your Health?Για σύντομα χρονικά διαστήματα αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί, αλλά οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες.

Εάν το επίπεδο υγρασίας υπερβαίνει κατά κανόνα το 50%, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένας ταχέως αυξανόμενος πληθυσμός ακάρεων σκόνης, ο οποίος θα επηρεάσει τους πάσχοντες από αλλεργίες. Τα μόνιμα υγρά δωμάτια τείνουν να έχουν μούχλα. Ο υγρός αέρας είναι ένα τέλειο έδαφος για μούχλα, μύκητες και μύκητες, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπου είναι δυνατόν, πρέπει να αφαιρεθεί η αιτία αυτών των καταστάσεων, αλλά δεν είναι πάντα τόσο απλή και μπορεί να απαιτείται αφύγρανση. Ένας σύγχρονος αφυγραντήρας με ενσωματωμένο υγραντήρα μπορεί να προγραμματιστεί για να διατηρήσει ένα επίπεδο υγρασίας κάτω του 50%. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμη, οπότε είναι σημαντικό να βρείτε τον σωστό τύπο για την κατάστασή σας.

Συνεπώς χαμηλά επίπεδα υγρασίας είναι επίσης κακές. Αυτό συμβαίνει όταν ο καιρός είναι κρύος έξω και ανεβάζουμε τη θερμότητα στα σπίτια μας. Τα πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα είναι ο πονόλαιμος και ο φλεβοκομβικός πόνος, συμπτώματα που είναι κοινά στη σύγχρονη κοινωνία σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους.

ΑφυγραντήραςΜπορείτε επίσης να πάρετε ξηρό δέρμα και φαγούρα μάτια. Η λύση είναι να αγοράσετε έναν υγραντήρα που θα βάλει την υγρασία πίσω στον αέρα. Όπως οι αφυγραντήρες, αυτοί μπορούν να προγραμματιστούν να λειτουργούν αυτόματα, και υπάρχει ένα τεράστιο εύρος διαθέσιμων που αξιοποιεί στο έπακρο μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών υγρασίας. Αυτές οι τεχνικές διερευνώνται λεπτομερώς στο HumidifierInformation.com μαζί με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το θέμα.

Εάν κάποιο από αυτά τα συμπτώματα είναι γνωστό, ίσως πρέπει να αγοράσετε ένα υγρόμετρο (μετρητή υγρασίας) και να λάβετε μερικές ενδείξεις για να μάθετε εάν η αιτία είναι η υγρασία. Με τη σύγχρονη τεχνολογία στη διάθεσή σας δεν υπάρχει ανάγκη για την υγεία σας να υποφέρει.

Αφήστε μια απάντηση