Δημοφιλείς Θεραπείες Για Τους Μύκητες Των Νυχιών

Popular Home Remedies For Nail FungusΌταν συμβάλλετε στη μόλυνση μύκητα των νυχιών, πρέπει να αναλάβετε αμέσως δράση με σωστή θεραπεία. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές θεραπείας εκεί έξω, μία από αυτές είναι η χρήση των εσωτερικών θεραπειών για μύκητα νυχιών.

Αρχική διορθωτικά μέτρα ήταν γύρω μας για πάντα, ως αποτέλεσμα των ανθρώπων που αναζητούν μια θεραπεία. Αυτές είναι συνταγές που περνούν γενιά από γενιά, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύουν. Ναι, στις περισσότερες περιπτώσεις. Βασίζονται σε εμπειρικά αποτελέσματα, όχι σε επιστημονικά πειράματα.

-Ανάκτηση των νυχιών σε ένα διάλυμα, που συνήθως περιέχει χλωριούχο λευκαντικό, στοματικό διάλυμα Listerine ή / και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, και με οποιαδήποτε θεραπεία με νυχιών, χρειάζονται μήνες για να αποκατασταθεί το νύχι.

Popular Home Remedies For Nail Fungus

-Eφαρμογή Vick Vaporub και αιθέρια έλαια απευθείας στο δέρμα. Σε όλες αυτές τις θεραπείες, αν το καρφί έχει κατατεθεί, θα λειτουργήσει καλύτερα.

Ένα από τα καλύτερα αιθέρια έλαια για αυτό το είδος εφαρμογής είναι το πετρέλαιο τσαγιού, που συνήθως βρίσκεται στην Αυστραλία. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την αντιμυκητιασική δράση αυτού του πετρελαίου και τη διείσδυση. Επίσης, ως λύση, αυτή η θεραπεία για το μύκητα των νυχιών πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά.

-Ξύδι. Το ξίδι του νοικοκυριού έχει αναφερθεί ως μέθοδος εργασίας για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Πρέπει να το εφαρμόσετε δύο φορές ή περισσότερες ημερησίως, καθημερινά.

-Αιθέριο Έλαιο Ρίγας. Ένα άλλο αιθέριο έλαιο που είναι πολύ δημοφιλές λόγω των ιδιοτήτων του. Αυτό το έλαιο είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιακό και αναλγητικό. Ένας ισχυρός συνδυασμός για θεραπεία στο σπίτι.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις πιο γνωστές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν δουλεύουν για όλους τους ανθρώπους. η επίδρασή τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Σας έδωσα τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τις θεραπείες στο σπίτι για τον μύκητα των νυχιών, αυτό δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια επίσκεψη στους γιατρούς που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας. Οι θεραπείες μύκητας των νυχιών είναι μεγάλες και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίζετε τυχόν παρενέργειες.

Αιτίες Που Προκαλούν Τους Μύκητες Των Νυχιών

Ο μύκητας των νυχιών είναι δυσάρεστο, δύσκολο να αντιμετωπιστεί και δύσκολο να αποφευχθεί.

Αυτό απογοητεύει πολλούς ανθρώπους και τους οδηγεί στη λήψη τοξικού φαρμάκου.

Μάθετε τι προκαλεί τη μύκητα των νυχιών

* Τραύμα: Όταν ένα καρφί χτυπηθεί ενάντια σε κάτι, τα νύχια ανυψώνονται από το κρεβάτι των νυχιών επιτρέποντας στον μύκητα να ερπετεύεται κάτω από το νύχι και να εισέρχεται. Εάν προστατευτεί αμέσως η καρφιά, μπορεί να αποφευχθεί ο μύκητας. Ρωτήστε το γιατρό σας για το πώς να εμποδίσετε τα βακτηρίδια και τους μύκητες να πέσουν κάτω από το κρεβάτι σας. Αλατοδιαλύματα νερού, υπεροξείδιο του υδρογόνου, βηταδίνη, ιώδη γεντιανής, όλα μπορεί να βοηθήσουν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτές μπορούν να αντενδείκνυνται με ορισμένους τύπους τραυμάτων – ειδικά σοβαρό τραύμα. Ρωτήστε το γιατρό σας.

* Περιβάλλον: όταν ένα καρφί είναι εκτεθειμένο σε υγρές περιοχές, υψηλή υγρασία, θερμές θερμοκρασίες ή αλκαλικό περιβάλλον [υψηλό pH], αυτό δημιουργεί το κατάλληλο σημείο για να τοποθετηθεί ο μύκητας. Δημιουργήστε ένα ξηρό, αναπνεύσιμο και όξινο περιβάλλον. Οι χορτοφάγοι είναι πιο επιρρεπείς στον μύκητα, καθώς η διατροφή τους είναι ιδιαίτερα αλκαλική. Το σαπούνι είναι αλκαλικό σχηματίζοντας αλλά είναι επίσης αντιβακτηριακό και τι να κάνει εκεί; Το δέρμα υποτίθεται ότι είναι ελαφρώς όξινο, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε ενυδατικά που το προωθούν. Moor moisturizers λάσπη παρέχουν ένα όξινο pH. Χρησιμοποιήστε όλα τα βαμβακερά ή όλες τις κάλτσες από μαλλί καθώς αυτές αναπνέουν καλά. Αποφύγετε τις συνθετικές κάλτσες που δεν απομακρύνουν το νερό από τα πόδια σας.

* Αδύναμη ανοσολογική λειτουργία: εάν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί έντονα, δεν μπορεί να καταπολεμήσει τοπικές λοιμώξεις όπως ο μύκητας. Υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σύστημα με σωστή διατροφή, ξεκούραση, άσκηση και συμπληρώματα.

* Κακή κυκλοφορία του αίματος: χωρίς σωστή ροή αίματος σε μια περιοχή, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να φτάσει εκεί. Τότε ο μύκητας μπορεί να το ρυθμίσει. Επίσης, η κακή ροή αίματος οδηγεί σε κακή διατροφή των νυχιών, επιτρέποντας την τραυματισμό του νυχιού ευκολότερα – το τραύμα μπορεί να οδηγήσει σε μύκητα των νυχιών. Άσκηση, ντύστε κατάλληλα και σκεφτείτε αντίθεση ντους. Θα σας ζεσταίνουν και θα αυξήσουν την κυκλοφορία.

Αυτές είναι μερικές από τις κύριες αιτίες του μύκητα των νυχιών. Διαβάστε τα άλλα άρθρα μας που εξηγούν πώς να αντιμετωπίζετε φυσικά το μύκητα των νυχιών.

Αφήστε μια απάντηση