Δημοφιλείς Θεραπείες Για Τους Μύκητες Των Νυχιών

Popular Home Remedies For Nail FungusΌταν συμβάλλετε στη μόλυνση μύκητα των νυχιών, πρέπει να αναλάβετε αμέσως δράση με σωστή θεραπεία. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές θεραπείας εκεί έξω, μία από αυτές είναι η χρήση των εσωτερικών θεραπειών για μύκητα νυχιών.

Αρχική διορθωτικά μέτρα ήταν γύρω μας για πάντα, ως αποτέλεσμα των ανθρώπων που αναζητούν μια θεραπεία. Αυτές είναι συνταγές που περνούν γενιά από γενιά, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύουν. Ναι, στις περισσότερες περιπτώσεις. Βασίζονται σε εμπειρικά αποτελέσματα, όχι σε επιστημονικά πειράματα.

 

-Ανάκτηση των νυχιών σε ένα διάλυμα, που συνήθως περιέχει χλωριούχο λευκαντικό, στοματικό διάλυμα Listerine ή / και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, και με οποιαδήποτε θεραπεία με νυχιών, χρειάζονται μήνες για να αποκατασταθεί το νύχι.

Popular Home Remedies For Nail Fungus

-Eφαρμογή Vick Vaporub και αιθέρια έλαια απευθείας στο δέρμα. Σε όλες αυτές τις θεραπείες, αν το καρφί έχει κατατεθεί, θα λειτουργήσει καλύτερα. Ένα από τα καλύτερα αιθέρια έλαια για αυτό το είδος εφαρμογής είναι το πετρέλαιο τσαγιού, που συνήθως βρίσκεται στην Αυστραλία. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την αντιμυκητιασική δράση αυτού του πετρελαίου και τη διείσδυση. Επίσης, ως λύση, αυτή η θεραπεία για το μύκητα των νυχιών πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά.

-Ξύδι. Το ξίδι του νοικοκυριού έχει αναφερθεί ως μέθοδος εργασίας για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Πρέπει να το εφαρμόσετε δύο φορές ή περισσότερες ημερησίως, καθημερινά.

-Αιθέριο Έλαιο Ρίγας. Ένα άλλο αιθέριο έλαιο που είναι πολύ δημοφιλές λόγω των ιδιοτήτων του. Αυτό το έλαιο είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιακό και αναλγητικό. Ένας ισχυρός συνδυασμός για θεραπεία στο σπίτι.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις πιο γνωστές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν δουλεύουν για όλους τους ανθρώπους. η επίδρασή τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Σας έδωσα τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τις θεραπείες στο σπίτι για τον μύκητα των νυχιών, αυτό δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια επίσκεψη στους γιατρούς που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας. Οι θεραπείες μύκητας των νυχιών είναι μεγάλες και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίζετε τυχόν παρενέργειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *