Απαλλαγείτε Από Το Δυσάρεστο Κρυολόγημα

Χέρια κρατούν καρδιάΤο να πάρετε ένα κρυολόγημα μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Και αν είστε ένα από τα πάνω από 60 εκατομμύρια ανθρώπους που αναπτύσσουν ένα κρύο πληγή κάθε χρόνο, το γνωρίζετε ήδη. Γιατί οι άνθρωποι παίρνουν ένα κρυολόγημα, και τι μπορεί να γίνει όταν εμφανιστεί; Εδώ είναι ένα γρήγορο ψυχρό πόνο Q & A για να σας δώσει μερικές απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Τι προκαλεί ένα κρυολόγημα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να πάρετε ένα κρυολόγημα. Ένα από τα μεγαλύτερα οφείλεται στο άγχος. Εάν περνάτε από έναν πολύ αγχωτικό χρόνο στη ζωή σας, οι πιθανότητές σας να πάρετε μια κρύα πληγή αυξάνονται σημαντικά. Γιατί; Επειδή η ασυλία σας είναι χαμηλή λόγω του στρες. Η ύπαρξη σε πολύ ηλιακό φως μπορεί να είναι μια μεγάλη αιτία. Άλλες ασκήσεις περιλαμβάνουν την ασθένεια, τους πυρετούς, και το πιστεύετε ή όχι, ακόμη και τρώγοντας πολύ σοκολάτα μπορεί να προκαλέσει μια κρύα πληγή για να ξεσπάσει.

Είναι ένα κρυολόγημα μεταδοτικό;

Το κρυολόγημα είναι εξαιρετικά μεταδοτικό. Θα πρέπει να αποφύγετε να φιλάτε κανέναν όταν έχετε μια κρύα πληγή. Θα θελήσετε επίσης να αποφύγετε να μοιράζεστε γυαλιά, σκεύη, οδοντόβουρτσες και πετσέτες.

Πόσο διαρκεί ένα κρυολόγημα;

Ενώ δεν υπάρχει καθορισμένο χρονικό διάστημα, οι κρύες πληγές μπορούν να διαρκέσουν έως 2 εβδομάδες. Αν μπορείτε να αρχίσετε να το αντιμετωπίζετε πολύ νωρίς στην αρχή, μπορεί να μειώσετε σημαντικά το χρονικό διάστημα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι μόνο 3-5 ημέρες σε διάρκεια. Το κλειδί είναι να το αντιμετωπίζετε μόλις παρατηρήσετε ότι κάτι δεν είναι σωστό και αρχίζετε να παρατηρείτε κάποια δυσφορία.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα καυστικό πόνο και ένα κρυολόγημα;

Μια πληγή καρκίνου εμφανίζεται στο εσωτερικό του στόματος ή των ούλων σας και προκαλείται από βακτήρια. Μια κρύα πληγή προκαλείται από έναν ιό και κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανίζεται πάντα έξω από το στόμα σας. Υπάρχουν σπάνιοι χρόνοι όταν μια κρύα πληγή θα σχηματιστεί στην οροφή του στόματος σας.

Υπάρχει κάτι που θα σας απαλλάξει;

Ενώ δεν υπάρχει καμία θεραπεία για να αποτρέψει ποτέ ένα κρυολόγημα από το σχηματισμό, υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν δραματικά να μειώσουν τον πόνο και να βοηθήσουν να θεραπεύσουν το κρύο πολύ πιο γρήγορα. Πολλές φορές μπορεί να θεραπευτεί σε μόλις 4-5 ημέρες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε φάρμακα από οποιοδήποτε φαρμακείο με ιατρική συνταγή. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που είναι έξω-φαρμακευτικά μπορεί να βοηθήσουν με μικρό τρόπο, αλλά δυστυχώς, πολλοί είναι απλώς αναποτελεσματικοί.

Αφήστε μια απάντηση