Αιτίες Που Προκαλούν Τους Μύκητες Των Νυχιών

Ο μύκητας των νυχιών είναι δυσάρεστο, δύσκολο να αντιμετωπιστεί και δύσκολο να αποφευχθεί.

Αυτό απογοητεύει πολλούς ανθρώπους και τους οδηγεί στη λήψη τοξικού φαρμάκου.

Μάθετε τι προκαλεί τη μύκητα των νυχιών

* Τραύμα: Όταν ένα καρφί χτυπηθεί ενάντια σε κάτι, τα νύχια ανυψώνονται από το κρεβάτι των νυχιών επιτρέποντας στον μύκητα να ερπετεύεται κάτω από το νύχι και να εισέρχεται. Εάν προστατευτεί αμέσως η καρφιά, μπορεί να αποφευχθεί ο μύκητας. Ρωτήστε το γιατρό σας για το πώς να εμποδίσετε τα βακτηρίδια και τους μύκητες να πέσουν κάτω από το κρεβάτι σας. Αλατοδιαλύματα νερού, υπεροξείδιο του υδρογόνου, βηταδίνη, ιώδη γεντιανής, όλα μπορεί να βοηθήσουν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτές μπορούν να αντενδείκνυνται με ορισμένους τύπους τραυμάτων – ειδικά σοβαρό τραύμα. Ρωτήστε το γιατρό σας.

* Περιβάλλον: όταν ένα καρφί είναι εκτεθειμένο σε υγρές περιοχές, υψηλή υγρασία, θερμές θερμοκρασίες ή αλκαλικό περιβάλλον [υψηλό pH], αυτό δημιουργεί το κατάλληλο σημείο για να τοποθετηθεί ο μύκητας. Δημιουργήστε ένα ξηρό, αναπνεύσιμο και όξινο περιβάλλον. Οι χορτοφάγοι είναι πιο επιρρεπείς στον μύκητα, καθώς η διατροφή τους είναι ιδιαίτερα αλκαλική. Το σαπούνι είναι αλκαλικό σχηματίζοντας αλλά είναι επίσης αντιβακτηριακό και τι να κάνει εκεί; Το δέρμα υποτίθεται ότι είναι ελαφρώς όξινο, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε ενυδατικά που το προωθούν. Moor moisturizers λάσπη παρέχουν ένα όξινο pH. Χρησιμοποιήστε όλα τα βαμβακερά ή όλες τις κάλτσες από μαλλί καθώς αυτές αναπνέουν καλά. Αποφύγετε τις συνθετικές κάλτσες που δεν απομακρύνουν το νερό από τα πόδια σας.

* Αδύναμη ανοσολογική λειτουργία: εάν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί έντονα, δεν μπορεί να καταπολεμήσει τοπικές λοιμώξεις όπως ο μύκητας. Υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σύστημα με σωστή διατροφή, ξεκούραση, άσκηση και συμπληρώματα.

* Κακή κυκλοφορία του αίματος: χωρίς σωστή ροή αίματος σε μια περιοχή, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να φτάσει εκεί. Τότε ο μύκητας μπορεί να το ρυθμίσει. Επίσης, η κακή ροή αίματος οδηγεί σε κακή διατροφή των νυχιών, επιτρέποντας την τραυματισμό του νυχιού ευκολότερα – το τραύμα μπορεί να οδηγήσει σε μύκητα των νυχιών. Άσκηση, ντύστε κατάλληλα και σκεφτείτε αντίθεση ντους. Θα σας ζεσταίνουν και θα αυξήσουν την κυκλοφορία.

Αυτές είναι μερικές από τις κύριες αιτίες του μύκητα των νυχιών. Διαβάστε τα άλλα άρθρα μας που εξηγούν πώς να αντιμετωπίζετε φυσικά το μύκητα των νυχιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *